Dny španělské gastronomie
25.7. - 28.7. 2019
Hotel NH Collection Olomouc Congress
Legionářská 21, Olomouc
Speciality španělské kuchyně připravované podle originálních receptů a surovin. Ochutnejte speciality španělské kuchyně v originálním podání šéfkuchaře hotelu NH Collection Olomouc Congress, který patří do španělského hotelového řetězce NH hoteles.
Nutná rezervace na tel.: 585 575 861, fb.nholomouccongress@nh-hotels.com, www.nh-olomouc.cz
Předkrmy / Starters
Avokádová polévka s pečenými cherry rajčaty 80,-
Avocado soup with roasted cherry tomatoes
Grilovaný lilek a paprika se sýrem Caciotta 90,-
Grilled eggplant and pepper with Caciotta cheese
Krevety Pil-Pil 120,-
Pil-Pil shrimps
Hlavní chody / Main courses
Paella s kuřecím masem a mořskými plody / 280,-
Paella with chicken and seafood
Jehněčí kotletky s omáčkou verata, grilovaná polenta se sušenými rajčaty, cukrový hrášek / 370,-
Lamb cutlets with verata sauce, grilled polenta with sundried tomatoes, sugar snap peas
Marinovaný flank steak, rukolový salát, pečený brambor s rajčatovým concassé / 340,-
Marinated flank steak, rocket salad, baked potatoe with tomato concassé
Grilovaný filet z okouna, šafránová cizrna se špenátem, paprikou a rajčaty / 320,-
Grilled perch fillet, saffron cicer with spinach, pepper and tomatoes
Dezerty / Desserts
Datlový koláč s fíky / 100,-
Date pie with figs
Čokoládová pěna s chilli a pomeranči / 100,-
Chocolate mousse with chilli and orange
Selekce domácích zmrlin a sorbetů / 100,-
Selection of homemade ice-creams