Dny španělské gastronomie
25.-28.7.2013 / DNY ŠPANĚLSKÉ GASTRONOMIE
Hotel NH OLOMOUC CONGRESS, Legionářská 21, Olomouc
Speciality španělské kuchyně připravované podle originálních receptů a surovin.
Ochutnejte speciality španělské kuchyně v originálním podání šéfkuchaře hotelu NH Olomouc Congress, který patří do španělského hotelového řetězce NH hoteles.
Nutná rezervace na tel.: 585 575 861, fb.nholomouccongress@nh-hotels.com, www.nh-olomouc.cz
Menu restaurace Sal de Mar / 25. -28. 7. 2013
Menu A)
cena: 290Kč
- Krém z dýně se zázvorem a bazalkovým olejem
- Konfitované prso z perličky na pomerančích s fricassé z hub a černých oliv, grilovaná polenta
- Catalana mousse
Menu B)
cena: 390 Kč
- Salát z grilovaných krevet a Serano šunky
- Medailonky mořského ďasa na rozmarýnu s jarní zeleninou na šafránovém másle
- Cheesecake z bílé čokolády a růžového pepře s chilli pomerančovým přelivem
Menu C)
cena: 390 Kč
Tabla de la casa - selekce španělských salámů a sýrů
Sirloin steak marinovaný v tequile, podávaný s lanýžovo-česnekovým bramborovým purré
Selekce domácích zmrlin a sorbetů
Menu D)
cena: 290 Kč
Salát z kozího sýru s ořechy a mangem
Vegeriánská paella se šafránem a zelenými olivami
Čokoládový fondant s coulis z lesního ovoce