Dny španělské gastronomie
26.7. - 29.7. 2018
Dny španělské gastronomie
Hotel NH Collection Olomouc Congress
Legionářská 21, Olomouc
Speciality španělské kuchyně připravované podle originálních receptů a surovin. Ochutnejte speciality španělské kuchyně v originálním podání šéfkuchaře hotelu NH Collection Olomouc Congress, který patří do španělského hotelového řetězce NH hoteles.
Nutná rezervace na tel.: 585 575 861, fb.nholomouccongress@nh-hotels.com, www.nh-olomouc.cz
Předkrmy / Starters
Krém z pečených paprik s bazalkovým olejem 70,-
Roast pepper cream with basil oil
Salát s grilovaným ovčím sýrem Manchego a Serrano šunkou 80,-
Mixed green salad with grilled Manchego cheese and Serrano ham
Tabla de la casa - selekce španělských salámů a sýrů 80,-
Meat and cheese tapas
Hlavní chody / Main courses
Konfitované prso z perličky na pomerančích, houbovo - olivové
fricassé a grilovaná polenta 270,-
Confit guinea fowl breast served with forest mushrooms and black olives
fricassé, grilled polenta
Telecí oháňky ve vlastní šťávě s pinto fazolemi a chorizem 270,-
Veal braised oxtails with pinto beans and chorizo salami
Marinovaný steak z hovězího roštence, artyčoky na másle a
bramborové pyré s česnekem 320,-
Marinated rumpsteak with buttered artichokes and garlic potato purée
Grilované tygří krevety na caesar salátu s aioli dressingem 360,-
Grilled jumbo schrimps with caesar salad and aioli dressing
Dezerty / Desserts
Crema Catalana 100,-
Crema Catalana
Cheesecake z bílé čokolády a růžového pepře, pomerančový
přeliv s kousky chilli 100,-
White chocolate and pink peppercorn cheesecake with chili orange sauce
Selekce domácích zmrlin a sorbetů 100,-
Selection of homemade ice-creams